Info Over Ontour4you

Gea liep al een hele tijd rond met het idee om (holi) poeder shoots te gaan doen, maar hoe pak je dat aan op een werkbare manier zonder dat de kosten de spuigaten uitlopen.
Na wat eerste tests begin 2018 vonden we toch dat het effect tegen een natuurlijke achtergrond niet optimaal was en niet het door ons gewenste effect gaf.
na flink wat brainstormen en met voortschrijdend technisch inzicht tijdens een periode van testen en evalueren hebben we uiteindelijk een mobiele studio gebouwd die we overal waar we de ruimte hebben redelijk eenvoudig op kunnen bouwen en die ons een strakke zwarte achtergrond biedt, waar we ook staan.

Nadat het concept voor de poedershoots redelijk uitgekristalliseerd was zijn we gaan kijken wat we verder aan zouden kunnen bieden op eenzelfde manier.
Voor het Under Dog & Cat concept hebben we eenzelfde aanpak gedaan, we hebben gebrainstormd, gebouwd, getest, aangepast en weer getest tot er nu een snel (de)monteerbaar geheel is ontwikkeld wat handelbaar en zeer functioneel in gebruik is.

Het hele Ontour4you concept is eigenlijk gestart om op basis van een minimaal aantal deelnemers concept shoots te doen, gewoon omdat dat de kosten van voorbereiden, opbouwen en afbreken enorm drukt, waardoor de shoots tegen een enorm vriendelijk tarief kunnen worden aangeboden.

Het concept is voornamelijk bedoeld voor verenigingen, clubs, open dagen en (huisdier) evenementen die een bijzonder concept binnen willen halen, en daarmee hun leden / bezoekers iets bijzonders willen bieden tegen een gunstig tarief.

Volg ons op :

Facebook  ontour4you
Instagram ontour4you

Comments are closed.