Info Over Ons

Hoi, leuk dat je ook geïnteresseerd bent in de mensen achter de foto's

Wie zijn wij , wij zijn Gea en Eddie, 2 bevlogen fotografen die elkaar ergens in 2014 voor het eerst tegen het lijf zijn gelopen tijdens het fotograferen van sledehondenwedstrijden.
Dat klikte eigenlijk meteen en van daaruit is een vriendschap ontstaan die voornamelijk bestond uit samen naar evenementen gaan, foto uitstapjes maken waar we dan individueel samen foto's maakten.

Tijdens een van die momenten waar we weer huiswaarts keerden, en we in gesprek raakten, ontstond het plan om echt te gaan samenwerken, niet meer individueel samen, maar als team samen.
Dat kreeg als eerste vorm in Yeswedo Bruidsfotografie, op een later moment werd dat aangevuld met honden portretten, familie shoots en eigenlijk alles wat er voor onze voeten kwam.

De liefde voor dieren (en het fotograferen daarvan) is echter een zeer belangrijke rode draad in ons leven en zo zijn we uiteindelijk gekomen tot Ontour4You, Speciale fotografie op locatie.

Het concept van Ontour4you is gebaseerd op een minimaal aantal deelnemers zodat kosten voor reizen, opbouwen en afbreken gedeeld, in een aantrekkelijk tarief doorberekend kan worden aan de klant.

We zijn ons terdege bewust dat we niet uniek zijn in deze tak van fotografie, maar onze kwaliteit is dat wel, en daar zijn we enorm trots op.

Als je een pronkstuk wil voor aan de muur dan moet je ook zeker zijn dat diegene die je daarvoor benadert dat ook kan leveren.

Comments are closed.